I korthet

Uppladdningen för den kommande kampanjen är i full gång. Kampanjen kommer utan tvekan att vara en av de största i svensk nationell historia, och det ska bli kul att återigen börja arbeta med något i kampanjformat, senast var ju centerpolitik.se och den kampanjen lärde oss mycket.

Överhuvudtaget så tror jag att kampanjformat är det effektivaste medlet för oss att arbeta med. Vill du vara med oss och ladda upp inför kampanjen så kan du alltid dyka upp på Stacken på fredag, då det vankas EM-kval mellan Sverige och Finland:

En reaktion på “I korthet

  1. Satt faktiskt och tittade igenom gamla papper och mail från ND-tiden.
    Vår kampanj slår valet 02 och 04 samt även en rad andra stora nationella kampanjer. Det är en stor uppgift men med rätt strategi så är inga problem.
    Ett ton material är ju bara början. Tänk vilka avtryck vi kommer lämna när vi går in i fas 2 och 3 i kampanjen. Framtiden ser rätt ljus ut mao 🙂

Kommentarer inaktiverade.