Nu är det dags att bli aktiv!

För några dagar sedan lanserade Nordisk Ungdom en ny landsomfattande kampanj. En miljon kontaktkort ska spridas över hela Sverige. Tanken är att genom ett enkelt budskap,  i det här fallet en hemsidesadress, ska fler på ett lättare och enklare sätt kunna ta del av vårt budskap. För det är på Internet som ”det” händer, och det är dit vi vill locka intressenterna.

Vi ser det som en vidareutveckling av flygbladen. Det går givetvis att vidareutveckla på flera sätt, men vi tror på de enkla lösningarna. Inledningsvis diskuterade vi om vi inte skulle trycka upp CD-skivor eller USB-stickor med information på, ungefär som Schüler-CD projektet i Tyskland. Vi kom snabbt fram till att det dels var en ineffektiv metod, men också resursslösande. Allt vårt material finns redan samlat på nätet, så varför inte försöka få intressenterna att gå direkt dit, istället?

Nu fortsätter arbetet med att bredda kampanjen, för den kommer fortfarande att bjuda på överraskningar. Nu tar vi äntligen steget bort från den gamla vanliga kampanjformen: torgmöten – flygblad – affischer. Vi sätter en ny standard för oss själva, följ med du också!

En reaktion på “Nu är det dags att bli aktiv!

Kommentarer inaktiverade.