Såhär stoppar du ditt lokala flyktingboende

I massinvandringens spår växer nu flyktingboenden upp som svampar ur jorden över hela Sverige. I dess spår följer ökad otrygghet, våld och kriminalitet. 

Det svenska folket, som länge haft ett nästan orubbligt förtroende för det politiska systemet och våra makthavare, har i en aldrig tidigare skådad omfattning börjat protestera mot den förda politiken. Sverigedemokraterna, som för bara ett par år sedan ansågs vara en liten obskyr nazi-sekt är idag det parti som de flesta män i landet sympatiserar med. 

Paradigmet har skiftat och de självproklamerade godhetsapostlarna står nu utan både stöd och vettiga argument. Därför finns det också goda möjligheter för dig att påverka om det byggs ett flyktingboende i din närhet eller inte. Du har nu för första gången någonsin möjlighet att på ett konkret sätt hjälpa ditt lokalsamhälle att mota Olle i grind innan otryggheten och brottsligheten drabbar er alla. 

Politikerna idag saknar både stöd och argument för den förda vansinnespolitiken. De sitter redan nu löst och de och deras familjer påverkas också negativt av massinvandringens konsekvenser. De är tvungna att lyssna på opinionen. 

Vi vet att det krävs ett visst motstånd för att politikerna ska stoppa planerna på flyktingboendet. Vi vet också att det motståndet redan finns i ditt område, din uppgift är att väcka och kanalisera det:

• Det enklaste sättet att nå många på kort tid är via sociala medier. Ställ kritiska frågor direkt till din kommun på facebook. Kräv tydlig information och ett informationsmöte för lokalbefolkningen. 

• Kallar kommunen till ett informationsmöte, kom dit förberedd! Kritiskt ställda frågor på ett sånt möte kan vara helt avgörande.

• Prata med alla dina släktingar, vänner och grannar som drabbas av kommunens planer.

• Dela ut flygblad till dina grannar. Upplys dem om vad som är på gång, bifoga statistik över invandrarbrottslighet, brottsligheten på flyktingboendena osv. 

• Sätt upp en protestgrupp på facebook. 

• Organisera inskickandet av protestbrev till ansvariga på kommunen. Både protestlistor och enskilda brev påverkar.

• Kontakta din lokala tidning. Alla är vi bekväma av oss, även jounalister. Därför ska du göra så mycket av jobbet åt journalisten som möjligt: Samla fakta, skriv detaljerade pressmeddelanden med färdiga citat, intervjua någon som är kritisk till flyktingboendet osv.

• Gå ut till media med att ni planerar att starta upp ett medborgargarde om flyktingboendet byggs, för att garantera lokalbefolkningens trygghet och säkerhet. 

• Ordna en protestsammankomst utanför kommunhuset där ni delar ut flygblad till kommunanställda. Kontakta lokalmedia innan.

• Kontakta någon av de fria mediasidorna, Avpixlat, Fria Tider, Exponerat, Nya Tider mm. De hjälper gärna till med både information och pushar gärna lokala initiativ. Ju mer uppmärksamhet desto närmre har du kommit ditt mål. 

 • Kontakta aktivistgruppen Nordisk Ungdom. De har lång erfarenhet av den här typen av arbete och vet hur man hanterar både media och lokalpolitiker för att få ut det bästa möjliga med en sådan liten insats som möjligt. 

• Beställ klistermärken mot massinvandringen, sätt upp och dela ut bland dina vänner. 

Det är upp till dig hur dina barns framtid ska se ut. Vill du att de ska växa upp med könsseparerade badhus, taharrush-”lekar”, gruppvåldtäkter, personrån och otrygghet eller vill du att det ska se ut som när du var liten? Valet är ditt och jag litar på att du gör det rätta.

Lycka till, tillsammans tar vi tillbaka vårt land!

12 reaktion på “Såhär stoppar du ditt lokala flyktingboende

 1. Jag är inte etnisk svenska men vill Sverige väl då jag har mitt liv här.1969 kunde man gå på Rosengård på natten utan att det hände en något! Idag kan inte ens polis gå dit ensam mitt på ljusa dagen!Jag går aldrig ut på kvällen till stan då jag är rädd!

  • Kan kommunen köpa sig fri från att ta emot flyktingar? Då borde Österåkers kommun som har en hyfsad ekonomi utnyttja detta, för allas vår trygghet. Tror att det på sikt blir billigare dessutom. Låt vänsterstyrda kommuner ta emot, de har ju röstat för detta. V vill istället hjälpa flyktingar i närområden där nöden är som störst. Där kan en flykting få leva på några kronor per dag, medan en flykting i Sverige kostar i snitt 500 kronor per dag, i vissa fall kan en enda flykting kosta ända upp till 6000 kronor på en enda dag. Man kan se flyktingar stående med skyltar utanför fina boenden och de klagar på allt. Kan tyvärr inte tycka synd om dessa.

  • Fast gå i Rosengård på blanka dagen hgör ju var och varannan? Till och med dagisbarnen som går på sina promenader?

   K

 2. Japp det går. När vår kommun började skicka ut för granngehör om evakueringsboenden i barnens skollokaler så fick vi igång ett jäkla drev. Vi hade en regelrätt protestlista på nätet, ett byalag som samlade in ute på torget med personnummer allt för att kunna kräva folkomröstning lokalt vid behov, vi ställde frågor öppet på Facebook och vi nöjde oss inte med korta svar. Förslaget fick läggas ner helt och permanent och vi vann. Börja i tid! Vänta inte tills beslut är fattat! Idag är vi en av få kommuner som inte öppnar sk evakueringsboenden bland barnen. Det GÅR att stoppa.

 3. Undrar om det är försent att protestera då regeringen har nu ålagt tex facebook med censur

  • Har nu blivit portad på alla sidor som socialdemokraterna har som man kan lägga ett meddelande på. Kommunist Sverige

 4. DU MÅSTE SKÄMTA hahahahah, var ligger din grund bakom ditt extemrasistiska tänkande? Du ser inte ens hela sanningen bakom den fakta du skriver och dessutom har du inge konsikvenstänk över huvud tager. Var tror du alla flyktingar tar vägen om de inte hamnar lokalt i ett icke segregerat område? Fundera på det du, och tänk efter om det kommer bli så mycket bättre för det svenska samhället. För inte fan ska eller kan de åka hem, för DE HAR INGET JÄVLA HEM. Inse att om det skulle vart du själv som hamnat i denna hemska situvstion, vart tvungen att fly fle ditt liv, skulle du ta emot all hjälp du kan

   • Den enda kommentaren med lite vettigt innehåll blir kallad troll eller dum i huvet. V ngn som själv bara har en töntig anonym signatur. Sansa er. Tänk efter. Har ni ens en aning om varför FN en gång i tiden bildades och varför rätten till asyl står formulerad i våra gemensamma stadgar? Både bloggen och kommentarer är fulla av fördomar. lögner och hets. Ni som instämmer och spider bidrar till det otrygga samhället som växer fram när högerextrema och nazister ränner runt på gatorna skränande och beväpnade. Ni bidrar till det rasistiska våldet. Sansa er. Tänk efter. Skaffa fakta.

  • Man tackar Inte Sverige genom att begå en massa brott som tex, våldtäkt, misshandel, skadegörelse, snatteriet, m.m

 5. Man tackar Inte SVERIGE genom att begå brott, som, Våldtäkter, Misshandel, skadegörelse, snatterier, mm,

Kommentarer inaktiverade.