2 reaktion på “Nu drar vi igång Sluggers podcast!

  1. Ukrainas revolution genomfördes för att globalisterna valde att den skulle genomföras. Därför att de bedömde att det skulle gynna deras intressen.
    I förlängningen är Polen också en av globalisternas favoritspelpjäser. Ni kan nog historien lika väl som jag. Men lyssna även gärna på Stratfors George Friedmans analyser av Polen.

    Polska Ukraina, visst, grattis till självständigheten. Men östra och södra Ukraina är inte ukrainskt. Krimkanatet erövrades av Ryssland efter århundraden av slavräder och krig. Och förryskades sedan. Östra Ukraina har aldrig varit Ukrainskt. Vad nu Ukrainskt betyder.

    Alltså, från ett svenskt perspektiv. Ukraina under en rysklutande president. Eller till och med Ukraina under rysk överhöghet. Är otroligt mycket mer lottat än sverige idag. Och ändå. När de krafter som gjort sverige till vad det är idag. Använder Ukraina som en spelpjäs. Så hyllar ni detta. Ni ansluter er till artonhundratalsk statsnationalism och centralism och gränsautism. Snarare än att respektera folken som det egentliga legitima egenintresset. Fruktansvärt störande podcast. Vi svenskar om några borde väl veta att sån här jingoism som ni ger ert stöd är meningslös?

  2. Ok, det är en viss lättnad att du lät bli att publicera den kommentaren. Men ni föder de mest lättmanipulerade delarna av nationalismen. Jag är uppriktigt besviken på NU. Jag trodde ni var bättre än så.

Kommentarer inaktiverade.